Kőműves munkák

 

Lakásfelújítás, ablakcsere, villanyszerelés utáni javítások, mind kőműves munkát von maga után. Bővítené házát, melléképületet, garázst szeretne, bontásra, falazásra, betonozásra van szüksége? Szakképzett munkatársainkkal segítségére leszünk! Kérje ingyenes felmérésünket és árajánlatunkat. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy az igényeit maximálisan meg tudjuk valósítani!

 Betonozás

Felújítás esetén leggyakrabban a fürdőszoba kialakításánál találkozunk betonozással. A kicserélt víz és csatornarendszer elemeit követően a helyreállítást betonozás követi, melynek eleme a vízszigetelés is. Kültéren leggyakrabban kerítések talapzatának, teraszok kialakításánál van szükség betonozásra. Minden esetben várakozási idővel kell számolni, hogy a friss beton megfelelően kiszáradjon. Ez idő alatt terhelni sem szabad, valamint a burkolást sem lehet megkezdeni.

Falazás

Felújítás estén gyakran merül fel igény válaszfalak áthelyezésére. Válaszfalak áthelyezése, építése nem engedélyköteles, de bizonyos esetekben szükséges lehet statikus bevonása a megfelelő kivitelezés érdekében.

Vakolás

Falazást, vésést követően, javítási munkálatok gyakori eszköze a vakolás. Az egyenletes felületek kialakításának esztétikai és védelmi szerepe védi a falat a külső behatásoktól és a nedvességtől. Alapvető elem a beltéri és kültéri színezés megkezdésének.

Faljavítás

Faljavításra szinte biztos, hogy szükség lesz felújítás esetén. Nyílászárók cseréjénél, bontási munkálatoknál nagy valószínűséggel helyreállításra is szükség lesz. Leggyakrabban villanyszerelést követően és ablakcserénél fogunk segítségére lenni.

Kérjen Ajánlatot