Ablakok

Műanyag Ablak

Fa Ablak

Alu-Fa Ablak

Alumínium Ablak

Ablakaink ismérvei

Hatékony Hőszigetelés

A minőségi profilokból gyártott nyílászáróink optimális hőszigetelési értékeket érnek el, így segítve a belső hőmérséklet megtartását legyen szó az év bármely időszakáról. Csökkentik a CO2-kibocsátást, és kellemesebb légkört biztosítanak a lakásban,  kiegyenlített hőmérséklet eloszlást pedig az ablakok belső felületén.

Kiváló Hangszigetelés

Egy jó minőségű nyílászáró meghatározó szerepet tölt be az épület hangszigetelésénél. A hangszigetelő hatékonyságuk a többrétegű üvegezés mellett a profilok minőségéből származtathatói A nyílászáróink profiljai a falvastagságuknak köszönhetően tökéletesen, akár 48 dB-ig képesek szigetelni.

Hosszú Élettartam

Az otthon biztonságánál nagy jelentőséggel bír, hogy a nyílászárók meddig betörésbiztosak. Az erős falvastagság és a  gondosan kidolgozott profil geometriája, stabilitást és megfelelő sarokmerevítést ad az ablaknak. Legyen szó műanyag, vagy alumínium nyílászáróinkról, minőségi anyagainak, a zárási pontoknak és zárlemezeknek köszönhetően, komoly akadályt jelentenek a betörők számára.

Hatékony Betörésvédelem

Nyílászáróink minőségi alapanyagokból készülnek, ezért különösen hosszú életűek. A legmodernebb gyártási technikáknak köszönhetően az évek alatt nem vetemednek meg, biztosítva ezzel a hoszabb ideig tartó működést. A megfelelő profilvastagságnak és kialakításának köszönhetően, stabilitást és tartósságot biztosítanak. A kiváló minőségű, sima felületeknek köszönhetően könnyen tisztíthatók, és rendszeres ápolással hosszú évekig megőrizhető a nyílászárók eredeti állapota.