Redőny

Műanyag vagy alumínium?

Mindkét redőnynek megvannak a maga előnyei, az alumínium redőny talán egy kicsivel többel rendelkezik. Utóbbi ugyanis jóval tartósabb műanyag társánál. Mindkét redőnytípus beépíthető, szúnyoghálóval kombináltan, külsőtokos, illetve vakolható formában is. Továbbá motorizálható, okosítható további eszközökkel, a maximális kényelem érdekében.

Hogy mi állna a legjobban otthonához, válasszon az alábbi kategóriáink közül. Majd kérjen ajánlatot, vagy keressen minket telefonon. Munkatársaink készséggel segítenek.

Műanyag Redőny

Alumínium Redőny

redőny nem csak a nyugodt pihenés biztosítéka, biztonságot is nyújt otthonának. Cégünk célja, hogy vásárlóink számára olyan kiváló árnyékolástechnikai eszközöket értékesítsen, melyek hosszú éveken át megfelelően kiszolgálják otthonukat.  A tökéletes sötétítéshez nem ad elegendő fényvédelmet a függöny, hiszen több helyen is átengedi a nem kívánt sugarakat. A nyílászárók, ablakok elé építhető redőnyök, árnyékolók számos előnyös tulajdonsággal bírnak, amelyek mind a tulajdonos kényelmét szolgálják. A zárt redőny egy betörő számára plusz akadályt képez, amely megnöveli a lakásba való bejutás idejét, ezáltal csökkentve a betörésveszélyt és növelve ingatlanja, családja biztonságát.

A nyári hűtési, illetve a téli fűtési energia több mint 30 százaléka az ablakokon beáramló, illetve az ablakokon keresztül távozó hő kompenzálására fordítódik. Ez a veszteség akár 10-12 százalékkal is csökkenthető redőnyök, külső árnyékolók
alkalmazásával. További jelentős megtakarítás érhető el az árnyékolók tudatos mozgatásával. Megfelelő árnyékolástechnikai berendezésekkel, jelentős mennyiségű energia takarítható meg.

Kérjen Ajánlatot