Műanyag Ablak

Iglo 5

Az Iglo 5 műanyag ablak a modern szépséget, funkcionalitást fejlett megoldásaival képviseli az energiahatékonyság terén. Kifinomult kialakításának és technológiai fejlettségének termékünk a műanyag ablakok terén garantálja az alacsony fűtési költségeket a téli, valamint a légkondícionálók okozta villanyszámlákat a nyári időszakban.

5 kamrás profilja 70 mm-es beépítési mélysége és az EPDM tömítések megfelelő hő-, és zajszigetelés  biztosít.

Esztétikus és láthatatlan ablakszárny tömítések jellemzik.

Üvegezése alap ajánlatunkban kétrétegű, mely kérhető három rétegben, vagy akár biztonsági üvegezéssel is. Tovább emeli a hőszigetelő értékét, hogy Argon gázzal töltött, mely megfelel az EN-674 szabványnak.

Maco Multi Matic KS vasalatának köszönhetően magas biztonsági értékkel rendelkezik, így a Safety Plus kiemelésgátló horog garantálja otthona biztonságát. További biztonsági elemként funkcionál a huzatzár, mely megakadályozza a huzat miatti becsapódást.


Iglo Energy

A leginkább ajánlott termékünk a műanyag ablak kategóriában. Innovatív, masszív, amellett, hogy elegáns megjelenést biztosít az épületek számára. Habosított EPDM-ből készült központi tömítéseinek, kialakításának köszönhetően kiemelkedő számokkal rendelkezik légáteresztés, vízzárás és szélterhelés terén. Tökéletes választás energiatakarékos és passzív házakhoz, mely 43 Renolit színben elérhető. 

7 kamrás rendszer, melynek konstrukciós mélysége 82 mm(tok) 96 mm(szárny).

Hőtechnikai értékei:

·      üvegszálas merevítéssel: Uw=0,6 W/m2 K*

·      acél merevítéssel: Uw=0,79 W/m2 K*

·      tok: Uf=0,9W/m2 K

Melyet a háromrétegű 4mm-es üvegezés tesz még hatékonyabbá, ami 48 mm szélességig akár négyrétegű üveggel is kérhető. Hőátbocsátó értéke Ug=0,3 W/m2 K

Zajcsökkentési értéke: RW=37-46 dB

Maco Multi Matic KS vasalata megegyezik az Iglo 5 jellemzőivel.

Kömmerling 76

Német, minőségi, műanyag ablak. 5 légkamrával, 76 mm-es beépítési mélységgel. Ideális választás egy jó ár-érték arányt keresők számára, legyen az új vagy felújításra váró épület. Üvegezése 2 vagy 3 réteggel is kérhető, alap fehér, választható antracit, aranytölgy, dió vagy más RAL színben.

Az ablak megfelelő stabilitását a tokban és a szárnyban lévő erősített acélmerevítés biztosítja.

Hőszigetelő értéke  alapkivitelben 24mm-es kétrétegű üveggel (Ug=0,0 W/m2K): UW=1.3W/m2K*, választható három réteg esetén 44mm-nél (Ug=0,6 W/m2K): UW=0,97 W/m2K

 

Roto NT vasalatai résszellőztetővel ellátottak, hibás működést- és kiemelést gátló funkcióval.

Kérjen Ajánlatot