Lakásfelújítás

Lakás és Ház felújítás

Felújítaná, bővítené meglévő, vagy jövőbeni ingatlanát? Szívesen vállalunk teljeskörű felújítását, legyen szó panel lakásról, családi házról, nyaralóról, irodáról, intézményről. Kérjen ingyenes felmérést és ajánlatot munkatársainktól. Bízza ránk teljes felújítását. A munkafolyamatokat összehangoljuk, az építő anyagokat igény szerint a helyszínre szállítjuk, levesszük a terhet válláról, hogy otthona a lehető legrövidebb idő alatt az Ön igényeinek megfelelően készüljön el.

Terveztesse meg velünk álmai otthonát, melyhez kérésre látványterveket is tudunk biztosítani.

Felújítás menete: 

Telefonon vagy e-mailen történt megkeresést követően munkatársunk egyeztetni fog önnel. Egy helyszíni felmérést követően, ahol egyeztetésre kerülnek az elvégzendő munkálatok, igények felmérése. Minden területen igyekszünk a lehető leg megfelelőbb kivitelezési eljárásokat megoldani, az Ön érdekében. Miután a felmérés, egyeztetés megtörtént, e-mailben árajánlatot küldünk, mely elfogadása esetén, legkésőbb 1 hónapon belül elkezdődhet a felújítás. Burkolási munkálatok 1-2 hetet, vakolási munkálatok 1-2 napot, betonozási és falazási munkák mérettől függően pár naptól a pár hetes kivitelig húzódhatnak.

Részleges felújítás esetén a megrendelő igényeinek megfelelően végezzük el a kívánt felújítást. Legyen az egy nappali, szoba, konyha, fürdő, terasz, lépcső vagy udvar.

Nagy volumenű felújítás bővítéssel, vagy belsőépítészeti igényekkel esetén egy tervezési folyamat követi a felmérést, mely minden esetben egyedi plusz költséget jelent. Mérnöki- és Látványtervezésünk nem ingyenes.

Ház bővítés esetén először egy tervezési folyamat kezdődik, majd engedélyt kell kérni a hatóságtól az építmény, ház bővítésére. Ez a kivitelezés folyamatát meghosszabbíthatja.  

Generál kivitelezés

 

Szerkezet kész háza, lakása van, vagy csak egy kész tervrajza? Bízza ránk a hátralévő munkálatokat, megoldjuk a generál kivitelezést. A megrendelt munkát gyakorlott szakemberek végzik, korszerű gépekkel és technikákat alkalmazva. Munkájukat, az anyagok minőségét, határidők betartását külsős műszaki ellenőr felügyeli. 

Szolgáltatásaink:

  •  Betonozás
  • Kőműves munkák
  • Burkolás
  • Homlokzatszigetelés
  • Nyílászáró csere
  • Gépészeti munkák
  • Gipszkartonozás

Kérjen Ajánlatot