C

A szúnyoghálókról a legtöbben a fakeretes műanyag hálókra asszociálnak, pedig a mai modern kivitelezésű utódaik elegáns és praktikus elemei lehetnek akár az Ön otthonának is.

 

A naposabb, melegebb időjárás nemcsak nekünk kedvez. Ébredezik a természet és vele az apróbb rovarok és bogarak, amik akarva akaratlanul betévednek otthonunkba. Nemcsak a kis röpködő vérszívókat, de a kellemetlenkedő legyeket, poloskákat, kabócákat vagy csótányokat is távoltarthatjuk otthonunktól.

 

Régebben fakeretbe rakott, tapadószalaggal felhelyezett vagy épp a keretre klammerezett műanyag hálókkal, gézzel próbálták orvosolni ezt a problémát, de ezek a megoldások mind a hatékonyságukban, mind  a kinézetükben kifogásolhatóak. Nem utolsó szempont, hogy a rövid élettartamú, gyenge minőségű, otromba zöld műanyag nagyon könnyen sérül a legkisebb fizikai behatásra is.

Ezzel szemben a mai modern szúnyoghálók műanyagból illetve exdurált alumíniumból készülnek, amik erősebbek és esztétikusabbak elődeiknél. Az üvegszálas háló pedig nemcsak az időjárás viszontagságainak, de kisebb nyomásnak, külső sérüléseknek isellenáll. Sőt: ezek a szúnyoghálók sokkal könnyebben tisztíthatóak is!

Ezek a hálók otthonunk bármely helyiségébe könnyen felszerelhetőek. A kamrák, mellékhelyiségek, pincék ablakára a legpraktikusabb, ha fix hálót szereltetünk.  A szobák, nappalik ablakaira, ajtóira viszont sokkal praktikusabb, ha a nyitható vagy a rolós verziót választjuk. A rolós hálók között fentről lefelé és az oldalról húzható típusok közül is választhatunk, amik kis helyekre is könnyen beépíthetőek. Ez nagyon fontos szempont, ha például egy kisebb erkély ajtajára szeretnénk feltetetni.

Sokan szeretnének redőnyt is felszereltetni az ablakokra, erkély- és teraszajtókra, amit kombináltnak nevezünk. Ez akkor is kivitelezhető, ha már meglévő redőnyét szeretné rovarhálóval kiegészíteni. Mindegy, hogy új vagy régi redőnye mellé szeretné beépíteni ezt a természetes védelmet, a tok méret nem változik! Sőt, kis kávamélység esetén sem fog kilógni, így nem akadályozza a használatot és a nyílászáró kinézete sem lesz otromba.

Tanácsra van szüksége, esetleg nem tud választani termékeink közül? Kérje szakértőink segítségét, akik a legkedvezőbb és legpraktikusabb termékeket ajánlják otthona védelméhez!