Ismerje meg NEVA Zsaluziáinkat

Zsaluzia, modern megjelenésű kültéri árnyékoló, mely változatos fényzárási lehetőségeket biztosít. Ezzel nagyrészt mindenki tisztában is van, de vajon mik azok az érvek és lényeges tudnivalók, ami miatt a zsaluzia mellett fogsz dönteni? 

Nem szeretnél teljes sötétséget otthonodba?

Megóvnád ingatlanodat az idegen tekintetek elől?

Beengednéd a fényt, de nem szeretnéd ha a lakás túlságosan felmelegedne?

Korszerű, modern árnyékolók közül a zsaluzia lesz a tökéletes választás!

A legtöbb ember az esztétika és a billenthető lamellák miatt kezd el érdeklődni a zsaluzia iránt. Napjaink “minimalista” stílusban épült házainál már elengedhetetlen eleme a homlokzatnak. A redőnyökkel ellentétben viszont itt nem csupán a szín és anyag fogja megkülönböztetni az egyik modellt a másiktól.  A zsaluziák a beltéri reluxák működési elvét követik. Legnagyobb előnye a forgatható lamelláknak köszönhető: – páratlanul képes szabályozni a beáramló fényt. A különféle lamelláknak megannyi lehetőséget és variációt biztosítanak. Utólagos szerelésnél előfordulhat, hogy egy külső tokos redőny kilógna a homlokzattól, ebben az esetben egy Z70-es lamellával rendelkező zsaluzia, akár egy 11cm-es tokban is elfér. Ideális elemmé téve a vékonyabb szigeteléssel rendelkező házak homlokzatát. Érdemes a lamellák tulajdonságait is alaposan átnézni, mivel mindegyiknek megvan a maga előnye. Egy C típusú lamella mind közül a legstrapabíróbb modell, nem utolsó sorban könnyen tisztítható, viszont fényzárás terén az egyik legkevésbé fényzáró. Ennél a modellnél már csak az F az aminél a legkevesebb a fényzárás. Ez a típus hasonlít leginkább egy reluxához. Vékony kialakításának, alacsony gyűjtési magasságának köszönhetően, akár beltéri árnyékolásra is alkalmas, ami természetesen motorizálható is. Azoknak akik magas fényzárást keresnek az S és Z lamella lesz az ideális választás.  Érdemes megjegyezni az S modellekről, hogy a kialakításuk miatt, mindegyik közül a legjobb hűtést biztosítják. 

Összességében, egy minőségi gyártótól származó, jól felszerelt zsaluzia hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően csökkentheti a nyári hűtési és a téli fűtési költségeket, amellett, hogy az épület hangszigeteléséhez is hozzájárul. Anyagának köszönhetően pedig bizonyos mértékig véd a betörőktől, így még vagyonvédelmi funkciót is ellát, amellett, hogy a legszéleskörűbb árnyékolási lehetőségeket biztosítják. Ezzel az árnyékolóval biztosan nem jársz rosszul!

Miért dönts a NEVA mellett?

NEVA zsaluziáink mindegyike strukturált felületkezelt alulemezből készül, mely a speciális bevonatnak köszönhetően megakadályozza a szennyeződések lerakódását és egy bizonyos szintig védi a lamellát a sérülésektől. A csapágyzsinórt és létrát összekötő rozsdamentes acél összekötő kapcsoknak, a svájci gyártmányú üvegszálas létráknak, csapágyaknak és az egyedi, befelé peremezett szalagvezetőknek köszönhetően szerkezetileg az egyik legmasszívabb zsaluziák közé tartozik a  piacon.

Zsaluzia választékunk széles, így az enyhébb fényzárással rendelkező C típusú lamellától a teljes fényzárást biztosító Z lamellás zsaluziáig, valamint 21 alap színének köszönhetően az igények széles körét ki lehet elégíteni. A fényzárás következtében, így az elérhető hőmérséklet csökkentés a belső terekben, akár 5-10 °C is csökkenhet. Előnyt jelent gyűjtési magassága, ami a legkevesebb a zsaluszia gyártók között, lehetővé téve a legkisebb fedést az ablakoknál utólagos külsőtokos kivitelnél.

Netán építkezel és vakolható tokos megoldásban gondolkodsz?

Egyedülálló ISO-KASTL elnevezésű vakolható toknak és a lefutókkal kombinált szendvics paneloknak köszönhetően, teljes mértékben hőhídmentes vakolható kivitelt kapunk. Mivel gyártása egyedi méretekre történik, bármilyen épülethez alkalmas. Magas hőszigetelő értékét, a purenit panelek biztosítják. Könnyű, masszív szerkezet, mely minden építőanyaghoz jól illeszkedik ezzel könnyíve a gyors és egyszerű beépítést.

 

Amennyiben minőségi, időtálló zsaluziát keres egy megbízható, modern gyártótól, rövid határidővel, akár 4 év garanciával, érdeklődjön munkatársunknál, vagy kérj ajánlatot. 

Kérjen Ajánlatot